Electronica, Hifi en disco

Historiek

Tandy Belgium Bvba - Merksem - HistoriekAl bijna veertig jaar is Tandy Belgium dé specialist voor al uw elektronica, hifi en discobenodigdheden. 38 jaar lang baatte Vivienne Baert met veel enthousiasme en passie haar winkel uit. De grootste elektronicasupermarkt van Vlaanderen heeft nu haar fysieke winkel om veiligheidsredenen definitief ingeruild voor een webshop. Maar nog steeds is een persoonlijke, vriendelijke service de essentie van waar Tandy Belgium voor staat.

In tegenstelling tot de meeste webshops, kan u bij Tandy Belgium steeds terecht voor alle mogelijke vragen: of het nu gaat over uw bestelling, onze manier van werken of meer specifieke, technische vragen. Met haar ruime ervaring is mevrouw Baert Vivienne nog altijd de geknipte persoon om u met raad en daad bij te staan.

Na de opening in 1975, groeide de winkel van Vivienne Baert snel uit tot een begrip voor iedereen die geïnteresseerd was in elektronica. De combinatie van groothandelprijzen, een ruim assortiment waarbinnen iedereen, van liefhebber tot professional, zijn gading vindt, de mogelijkheid om in kleine hoeveelheden aan te kopen en de persoonlijke service, bleek als snel aan te slaan. De winkel sloot eind juli 2012 haar deuren, maar verder blijft de dienstverlening online via de webshop met thuislevering ongewijzigd: u kan nog steeds bij Tandy terecht voor al uw vragen.

Neem zeker eens een kijkje in onze TANDY Electronica online webshop of bij onze Tandy Specials Bolcom, met 9 miljoen artikelen voor het hele gezin.

Nog vragen? Aarzel dan geen moment om contact met ons op te nemen, of neem alvast een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Back to Top