Welkom bij Tandy Belgium

Al veertig jaar is Tandy Belgium uw specialist op het gebied van elektronica, hifi en disco. De beste producten aan groothandelprijzen, ook voor particulieren, is onze grote kracht. Tel daar nog onze persoonlijke service bij, en u begrijpt waarom onze winkel al snel een begrip werd in Antwerpen en omgeving. Ook nu we sinds 2012 definitief van een fysieke winkel naar een webshop zijn overgestapt, zetten we die dienstverlening verder.

In onze  onlinewinkel TANDY Electronica webshop vindt u  ruim 36.000 producten is ons aanbod  dat nog dagelijks wordt uitgebreid. Koop nu de beste producten aan de beste prijs, via een veilige en snelle onlineverkoop, rechtstreeks van de fabrikant bij u thuis geleverd. Alle mogelijke artikelen op het gebied van audio en video, batterijen en energie, beveiliging, computer en multimedia, foto en camcorder, gaming, kleine huishoudelijke apparaten, onderdelen voor witgoed, kabels en connectoren, radio- en tv-ontvangst, service en gereedschap, sound en light, uitbreidingen voor tablets en smartphones. Wij leveren binnen heel België meestal binnen 48 uren en altijd binnen de 5 werkdagen met gratis verzending vanaf 100 euro en 14 dagen bedenktijd met gratis retour.

Bijzonder is ook dat u alle artikelen zowel in grote als in zeer kleine hoeveelheden kan bestellen. En dat met een persoonlijke service die u nog maar zelden vindt. Aarzel niet om ons te contacteren voor advies op het gebied van elektronica, hifi of disco, enz.... Vivienne Baert staat u graag bij met het nodige advies. Voor elke vraag vinden wij een oplossing.

In onze webshop TANDY Specials Bolcom vindt u  9 miljoen BOLCOM-artikelen aan scherpe prijzen. Van huishoudapparaten tot tablets en computers, tuingereedschap speelgoed, juwelen, schoonheidsartikelen, boeken enz..... Onze specials kunnen wij binnen Belgie en Nederland verdelen met gratis verzending vanaf 20 euro en 30 dagen bedenktijd met gratis retour.

Nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op of kijk alvast bij onze veelgestelde vragen.

Back to Top